SMART LIFE BUILDING

Будимпештанска #1

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #1 – Будимпештанска претставува сосема нова димензија на квалитет, комфор и луксуз, каде најсовремената технологија и материјалите со врвен квалитет ја прават оваа зграда синоним за квалитетно и луксузно домување! Објектот е целосно распродаден.

Дознајте повеќе

SMART LIFE BUILDING

Леринска #2

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #2 – Леринска претставува единствен спој на квалитет на градба, уникатен дизајн, модерен концепт на домување, на идеална и мирна локација, со урбана содржина на дланка и непречен поглед кон зеленилото на Водно. Објектот е целосно распродаден.

Дознајте повеќе

SMART LIFE BUILDING

Леринска #3

Зачекорете во свет на модерно и луксузно домување, на тивка и мирна локација, со отворен и директен поглед кон шумата на Водно. Уникатен дизајн и избор на најквалитетни материјали за комфорно, урбано и безбедно домување. Зачекорете во нашиот станбен објект SMART LIFE BUILDING #3 – Леринска. Објектот е целосно распродаден.

Дознајте повеќе

SMART LIFE BUILDING

Тасино Чешмиче#4,5

Дом во најурбаниот дел на градот, а сепак оддалечен од градскиот метеж и врева. Објектот претставува совршен спој на удобност, квалитет, дизајн и функционалност, кој има за цел да ги задоволи потребите за урбано и спокојно живеење на едно семејство. Природа и урбана содржина на дланка! SMART LIFE BUILDING #4и5 – Тасино Чешмиче.

Дознајте повеќе

SMART LIFE BUILDING

Нобелова#6

Дополнителни инфомации за станбениот објект SMART LIFE BUILDING #6 на ул. Нобелова ќе следуваат во наредниот период.

Дознајте повеќе