SMART LIFE BUILDING

Леринска #2

За изградба на овој објект се предвидени исклучиво најквалитетни градежни материјали за градба, решенија за постигнување на максимална термо и звучна изолација, најиновативни технологии кои гарантираат комфорт, стабилност и безбедност. Овој модерен и паметен објект има за цел да ги задоволи барањата за квалитетно и луксузно домување, во мирно и пријатно опкружување, со непречен поглед кон Водно. Објектот се наоѓа на одлична локација, во непосредна близина на центарот на градот, основни и средни училишта, трговски и културни објекти, како и патека која води до средно Водно.

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #2 се наоѓа на ул. Леринска бр. 6а во населбата Козле. Објектот се состои од 7 станбени единици - двособни и трособни станови, со квадратури од 45м2 и 62м2, како и 8 подземни паркинг места.

Изборот на најквалитетни градежни материјали, модерни технологии и изобилство на зеленило и природа, се едни од главните причини за избор на вашиот нов дом, во SMART LIFE BUILDING #2. Местото каде започнува вашиот среќен и квалитетен живот!

КАТАЛОГ

Контакт

Телефон:

070 232 262

Е-маил:

contact@seismic.mk

Работно-време:

Пон - Петок 09-17h

Адреса:

ул. Дрезденска бр.19, локал 13

Smart Life Building