SMART LIFE BUILDING

Будимпештанска #1,2

Карактеристично за овој објект е модерната и луксузната вентилирана фасада - Alubond,  која покрај 100% поголемата енергетска ефикасност, објектот поседува и максимална звучна изолираност што води кон удобност, квалитетно домување и модерен изглед согласно светските трендови на архитектурата во светот.  Карактеристични се и надстандардните алуминиумски и стаклени портали кои нудат максимален светлосен, звучен и топлински комфорт во секој стан, како и најмодерната технологија - Smart Home, со која секој станар добива можност за пристап и контрола на сите уреди во домот од било каде во светот.

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #1и2 – Будимпештанска е граден по највисоки светски стандарди во архитектурата и градежништвото, со кои успеавме да создадеме квалитетни, функционални и модерни домови, во рок од 13 месеци. Објектот се состои од 8 станбени единици, со квадратури од 55 м2 до 75 м2, каде сите станови се распродадени.

Енергетско-ефикасен Мулти Сплит систем за ладење и греење, за беспрекорна удобност, природно струење на воздухот, без бука и прашина. Дополнителна звучна изолација помеѓу станови и ходници со SONICBOARD двојна облога исполнета со камена волна, како и првокласни шпански санитарии и керамика од најпознатите произведувачи ROCA и PORCELANOSA, и првокласен дабов трослоен паркет - TARKETT. Концепт на паметно и квалитетно домување по највисоки светски стандарди!

КАТАЛОГ

Контакт

Телефон:

070 232 262

Е-маил:

contact@seismic.mk

Работно-време:

Пон - Петок 09-17h

Адреса:

ул. Дрезденска бр.19, локал 13

Smart Life Building