ЗАВРШЕН ОБЈЕКТ

SMART LIFE BUILDING

Будимпештанска #1

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #1 – Будимпештанска претставува сосема нова димензија на квалитет, комфор и луксуз, каде најсовремената технологија и материјалите со врвен квалитет ја прават оваа зграда синоним за квалитетно и луксузно домување! Објектот е целосно распродаден.

Дознајте повеќе

ЗАВРШЕН ОБЈЕКТ

SMART LIFE BUILDING

Леринска #2

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #2 – Леринска претставува единствен спој на квалитет на градба, уникатен дизајн, модерен концепт на домување, на идеална и мирна локација, со урбана содржина на дланка и непречен поглед кон зеленилото на Водно. Објектот е целосно распродаден.

Дознајте повеќе

ЗАВРШЕН ОБЈЕКТ

SMART LIFE BUILDING

Леринска #3

Зачекорете во свет на модерно и луксузно домување, на тивка и мирна локација, со отворен и директен поглед кон шумата на Водно. Уникатен дизајн и избор на најквалитетни материјали за комфорно, урбано и безбедно домување. Зачекорете во нашиот станбен објект SMART LIFE BUILDING #3 – Леринска. Објектот е целосно распродаден.

Дознајте повеќе

ВО ГРАДБА

SMART LIFE BUILDING

Тасино Чешмиче#4,5

Дом во најурбаниот дел на градот, а сепак оддалечен од градскиот метеж и врева. Објектот претставува совршен спој на удобност, квалитет, дизајн и функционалност, кој има за цел да ги задоволи потребите за урбано и спокојно живеење на едно семејство. Природа и урбана содржина на дланка! SMART LIFE BUILDING #4и5 – Тасино Чешмиче.

Дознајте повеќе

НАСКОРО

SMART LIFE BUILDING

Партеније Зографски#6

Дополнителни инфомации за станбениот објект SMART LIFE BUILDING #6 на ул. Партеније Зографски ќе следуваат во наредниот период.

Дознајте повеќе

НАСКОРО

SMART LIFE BUILDING

Нобелова#7

Дополнителни инфомации за станбениот објект SMART LIFE BUILDING #7 на ул. Нобелова ќе следуваат во наредниот период.

Дознајте повеќе

НАСКОРО

SMART LIFE BUILDING

Нобелова#8,9

Дополнителни инфомации за станбениот објект SMART LIFE BUILDING #8,9 на ул. Нобелова ќе следуваат во наредниот период.

Дознајте повеќе

МАТЕРИЈАЛИ

Квалитет на градба

Карактеристично за нашите објекти се најквалитетните, првокласни материјали од европско потекло, со кои обезбедуваме долгорочни, безбедни и асеизмички стабилни објекти. Дел од материјалите кои ги вградуваме се-модерна и луксузна вентилирана фасада Alubond/HPL,која покрај 100% поголемата енергетска ефикасност поседува и максимална звучна изолираност што води кон удобност, квалитетно домување и модерен изглед согласно светските трендови на архитектурата во светот. Карактеристични се и надстандардните стаклени портали кои нудат максимален светлосен, звучен и топлински комфорт во секој стан, како и дополнителна звучна изолација помеѓу станови и ходници со SONICBOARD двојна облога исполнета со камена волна.

Дознајте повеќе

Контакт

Телефон:

070 232 262

Е-маил:

contact@seismic.mk

Работно-време:

Пон - Петок 09-17h

Адреса:

ул. Дрезденска бр.19, локал 13

Smart Life Building