SMART LIFE BUILDING

Тасино Чешмиче#5,6

Природа и урбана содржина на дланка! Градбата и продажбата на становите ќе започне по добивање на одобрение за градба.

Дом во најурбаниот дел на градот, а сепак оддалечен од градскиот метеж и врева. Објектот претставува совршен спој на удобност, квалитет, дизајн и функционалност, кој има за цел да ги задоволи потребите за урбано и спокојно живеење на едно семејство. Објектот е целосно распродаден.

КАТАЛОГ

Контакт

Телефон:

070 232 262

Е-маил:

contact@seismic.mk

Работно-време:

Пон - Петок 09-17h

Адреса:

ул. Дрезденска бр.19, локал 13

Smart Life Building