SMART LIFE BUILDING

Леринска #4

Основни карактеристики на SMART LIFE BUILDING #4 се уникатниот и модерниот дизајн на вентилирана фасада согласно трендовите на градежништвото и архитектурата во светски рамки, високо ниво на удобност и квалитет благодарение на најсовремените и најиновативните решенија и материјали применети во објектот, решенија за максимална термо и звучна изолација, како и надстандардни стаклени портали за интимно уживање во опкружување со зеленило. SMART LIFE BUILDING #3 се наоѓа на одлична локација, во непосредна близина на центарот на градот, основни и средни училишта, трговски и културни објекти, како и патека која води до средно Водно. Зачекорете во вашиот идеален животен простор на идеална локација! Објектот е целосно распродаден.

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #4 се наоѓа на ул. Леринска бр. 1Б во населбата Козле. Објектот се состои од 5 станбени единици со квадратури од 85м2, со отворен и директен поглед кон шумата на Водно.

КАТАЛОГ

Контакт

Телефон:

070 232 262

Е-маил:

contact@seismic.mk

Работно-време:

Пон - Петок 09-17h

Адреса:

ул. Дрезденска бр.19, локал 13

Smart Life Building