SMART LIFE BUILDING

Леринска #3

Станбениот објект SMART LIFE BUILDING #3 ќе се наоѓа на ул. Леринска бр. 1Б во населбата Козле. Подетални информации за квадратурите на становите, како и датумот на започнување на градбата и продажбата на становите ќе бидат објавени наскоро.

КАТАЛОГ

Контакт

Телефон:

070 232 262

Е-маил:

contact@seismic.mk

Работно-време:

Пон - Петок 09-17h

Адреса:

ул. Дрезденска бр.19, локал 13

Smart Life Building